Ken je de helen b producten al? Nee? Dan mag je dit lookbook van Tykky niet missen! Duik in de wereld van illustraties, een fantastische wereld met eenhoorns en dieren, mensen, karakters, dingen en nog veel meer. Laat je inspireren en vergezel ons op deze geweldige reis.

 

Creatieveling

 

De collectie van helen b is creatief en straalt rust uit. De illustraties zijn uit het leven gegrepen en laten je nadenken, laten je lachen en maken je leven net een klein beetje mooier. Geniet van de kleine dingen, zo denken wij erover. Drink je koffie uit een leuke koffiebeker van helen b en je dag kan niet meer mis. Ga s’avonds naar bed en ga lekker onder een deken van helen b liggen, droom heerlijk weg nadat je alle vossen hebt geteld op je dekbed of kruip in de armen van je partner onder het happy together dekbed. De handgemaakte producten van het merk helen b zijn vrolijk en tegelijkertijd eenvoudig en rustig en zijn geïnspireerd op het alledaagse leven – en dat maakt het Belgisch merk zo speciaal.

Kom, ik neem je mee naar een andere wereld!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/aS8mfillm9U" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

helen b producten in de shop: