Fine Little Day

Bij Fine Little Day draait alles om passie voor vakmanschap, expressie van het speelse, handgetekende lijnen en idee die een verhaal vertellen. Het bedrijf werd in 2007 door de ontwerpster en fotografe Elisabeth Dunker tot leven geroepen.
Fine Little Day staat in voor milieuvriendelijke producten van hoge kwalitatieve waarde. Ze maken alles van beddengoed, textiel, posters en fashion voor groot en klein.

Fine Little Day was als een blog begonnen. Het duurde niet lang voordat de snapshots uit Elisabeth Dunkers alledaagse leven, haar wandelingen in de natuur en meer gevolgd werden door lezers van de hele wereld. De blog werd genoemd in grote bladen zoals Vogue living, Lucky Magazine, Design Sponge, Apartment Therapy en de New York Times. Ook werd de blog genoemd in: independent/50 Best interior websites 2013, Vogue Japan/Top 3 blogs for Moms and Kids 2012, Times Online UK/ 50′ the world’s best design blogs 2011, Martha Stewart/Best of the Blogs 2008 en nog meer.
In 2014 werd de wereld van Fine Little Day in een boek samen gevat en ook in het Japans, Koreaans en Engels gepubliceerd.

De ontwerpen van zijn geïnspireerd op de Scandinavische natuur en Fine Little Day hecht er grote waarde aan om milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Fine Little Day verwerkt in haar producten eerlijke en organische materialen. Alle producten van katoen zijn biologisch en GOTS gecertificeerd: deze certificering garandeert dat de gehele productieketen duurzaam is. Ook gebruikt Fine Little Day alleen FSC gecertificeerd papier in haar productie. Fine Little Day staat in voor kwaliteit ten alle opzichten zoals, productie, milieu en een duurzame wereld.

 

Wil je meer weten over bepaalde producten, product soorten of het merk zelf? Klik dan op onderstaande link: