Hübsch

You are the centre of attention

Hübsch staat voor unieke ervaring in de zin van service, kwaliteit en design. Hübsch heeft zijn eigen unieke en charmante stijl met oog voor detail. Hübsch houdt van mensen en jij zult altijd in het middenpunt staan.

Het team van Hübsch heeft al vele jaren ervaring in het interieur business en Hübsch weet precies wat jij wil. Hübsch staat voor gelukkig; ze willen tevreden collega, clienten en leveranciers. Hübsch gelooft erin dat tevreden werknemers de beste service bieden. Hübsch heeft veel van haar producten op voorraad waardoor ze snelle leveringen van hun producten kunnen garanderen.

Alle producten van Hübsch worden in Denemarken ontworpen en vooral in het Verre Oosten geproduceerd. Echter om goede werkomstandigheden en het behoud van het milieu te garanderen werken ze nauw samen met hun leveranciers.

Per jaar brengen brengt Hübsch 2 nieuwe collectie op de markt; Tendencies in het begin van het jaar met allemaal inspiraties voor het voorjaar en de zomer en Occassions in Augustus met nieuwe verkwikkende producten en accessoires voor de winterperiode.