MO MAN TAI

 

Het Nederlandse merk mo man tai is achttien jaar geleden door industrieel ontwerpster Ulrike Jurklies opgericht. Het sobere, strakke, kleurrijke design en de combinatie van oude tradities met moderne productie technieken vormt de basis voor tijdloos design.

De meeste producten kunnen door de consument naar eigen wensen worden aangepast. Deze korte DIY ervaring creëert een mo man tai product naar eigen wensen om nog meer van te genieten.

mo man tai levert naar verschillende winkels in Nederland en andere landen over de hele wereld.

Locale leveranciers zijn essentieel voor mo man tai – snelle communicatiewegen en dichtstbijzijnde productielocaties staan garant voor een hoge kwaliteit. Alle producten worden in Nederland, België of Duitsland geproduceerd. mo man tai staat ervoor in om om het milieu te geven door restanten van de industriële productie te hergebruiken en recyclebaar materiaal te gebruiken.

[mó, man, tai] (cantonese)= no problem

Na een leertijd in een meubelmakerij studeerde Ulrike industrial design in München. Tijdens en na afloop van haar studie werkte Ulrike in Hong Kong waar zij de beslissing nam om haar eigen merk op te richten en het de naam mo man tai te geven.