Betalen

Bij Tykky kunt je middels onderstaande betaalmethode betalen.

iDEAL
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je aankopen afrekenen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren of een account aan te maken.

Als je gebruikt maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je direct met iDEAL betalen.

Nadat je hebt gekozen voor de betaalmethode iDEAL, selecteer je de bank waar je online je bankzaken regelt. Je komt in het bekende internetbankierprogramma van je bank waar alle relevante gegevens van de aankoop al zijn ingevuld. Op de voor jouw bekende manier keur je de betaling goed. Je ontvangt hierna een bevestiging van je bank en je keert terug naar de webwinkel.

Mastercard, VisaCard & American Express
Via Mollie accepteert Tykky betalingen met creditcard. Hiervoor heb je geen account nodig. Als je hebt gekozen voor de betaalmethode met Mastercard, VisaCard of American Express voer je direct je creditcard gegevens in. Op de volgende pagina controleer je je gegevens en keur je de betaling goed.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het betalen met je creditcard.

Overschrijving
Ook kun je het orderbedrag naar Tykky overmaken, zodra het bedrag op de rekening van Tykky is bijgeschreven zullen we je bestelling verzenden. Het ibannummer staat op naam van Tykky en je mag de betaling verzenden o.v.v. je naam en het ordernummer. Het kan wel 1 à 2 werkdagen duren voordat een betaling bij ons zichtbaar is. Hieronder vind je de gegevens van Tykky:

– IBAN: NL03 RABO 0324 4257 16 t.n.v. TYKKY

Klarna

Je kunt ook betalen met Klarna Achteraf Betalen, Klarna Betaal in 3 Delen, en Klarna Betaal nu. Kijk hier voor Klarna’s Privacyverklaring.

Heb je verder nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via hello@tykky.nl.