SMALLrevolution Mabel

Multifunctioneel design uit Denemarken. 100% gemaakt van gerecycled plastic. Meubels voor binnen en buiten.

SMALLrevolution Mabel

 

Mabel krukken van SMALLrevolution

De geweldige krukken Mabel zijn niet alleen maar krukken. Het is een prachtig multifunctioneel design item dat in Denemarken wordt geproduceerd. De toffe Mabel kruk wordt gemaakt uit volledig gerecycled plastic. Denk aan PET flessen of plastic buizen, of ander afval materiaal.

Duurzaam design uit Denemarken

SMALLrevolution is een bedrijf dat opgericht is in Denemarken. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van plastic afval naar prachtige nieuw design meubels en Scandinavische woonaccessoires zoals vazen en bloempotten.

SMALLrevolution gebruikt het afval van fabriken om daar dan weer meubels van te maken. Denk bijvoorbeeld aan plastic afval van buizen die van plastic gemaakt zijn. SMALLrevolution haalt dat afval naar zich toe en sorteert het plastic naar kleur. Elke kleur is dan weer de nieuwe grondtsof voor bijvoorbeld de multifuntionele kruk Mabel die je bij ons kunt kopen.

Het idee achter SMALLrevolution

Het verminderen van afval op de wereld is een constante zoektocht. Het is geen nieuw nieuws dat er te veel plastic afval op de werled bestaat. Zo ontstond het idee van SMALLrevolution om met locale bedrijven samen te werken en het plastic afval te verwerken in nieuwe gerecyclede Deense design meubels. Deze circulaire productie is een grote stap naar een beter en duurzamer milieu. Zodat wij een betere en schonere wereld aan onze kinderen achterlaten.

Multifunctionele Kruk Mabel

Mabel kruk is een gerecycled en circulair product. De Mabel krukken zijn allemaal gemaakt van 100% gerecycled plastic dat van bedrijven en fabrieken in Denemarken af komt.

Kruk Mabel is multifunctioneel en kan als krukje aan de eettafel gebruikt worden. Of gebruik Mabel als bijzettafel naast de bank waar je net super handig je kopje koffie op kan plaatsen terwijl jij lekker in je boek zit te lezen. Maar ook als plantstandaard is Mabel perfect te gebruiken als je net die ene lekkere plant hebt die verhoogd nog beter in het zonnetje gezet kan worden. En in de zomer (of winter) verhuis je Mabel lekker naar de tuin als tafel of bijzettafeltje of als extra zitgelegenheid. Mabel is volledig gemaakt van gerecycled plastic en heeft geen onderhoud nodig. SMALLrevolution Mabel producten gaan niet stuk door regen, onweer, kou, water, groenaanslag, velle zonnestralen. Maar de krukken blijven altijd mooi. Ook het schoonmaken is super simpel met een doekje en sop. Mabels kunnen zelfs tegen vrijwel elke soort schoonamaakmiddel.

Meubels voor binnen en buiten

Door eenvoudig onderhoud oftewel geen onderhoud kunnen de duurzame tuinmeubels van SMALLrevolution zonder meer buiten staan. Ze kunnen tegen elk weer, je kan de krukken Mabel of de tafels Annie met zand vullen om te voorkomen dat ze wegvliegen bij storm. Je haalt er gewoon een doekje met sop overheen en je tuinmeubels zijn weer schoon. Het materiaal van de Mabels en de Annies kan tegen bijna alle soorten schoonmaakmiddelen. De producten van SMALLrevolutionen zijn multifunctioneel en zijn zowel voor binnen als voor buiten te gebruiken.

Onderhoud van SMALLrevolution Mabel

De duurzame en circulaire producten van het Deense merk SMALLrevolutionen zijn gemaakt van 100% gerecycled plascticafval. Dat betekend dus ook dat er weinig tot geenn onderhoud nodig is om de meubels in nette staat te houden. Ze kunnen tegen een vlink stootje, ze kunnen tegen harde regenval en tegen veel water, ze kunnen velle zonnestralen hebben, en ook zoute zeelucht kan ze niks aanhebben. Lekker makkelijk, toch?! Zit er nou toch groenaanslag op na een lange en vochtige winter? Dan spoel je Mabel of Annie makkelijk met een sop af of met andere schoonmaakmiddel. Want de duurzame producten kunnen zowat alle poets- en schoonmaakmiddelen aan.

Alle producten van SMALLrevolution

SMALLrevolution heeft inmiddels een mooie reeks producten van multifunctionele krukken of bijzettafels naar salontafels die ook prachtig als tuintafel dienen, ronde vazen in diverse kleuren, hoekige vazen in prachtige kleuren, pilaren voor speelse effecten en hoogteverschillen in je interieur en ookeen planten box of plant stand om je mooiste planten in the laten shinen. Alle producten zijn circulair in Denemarken geproduceerd in samenwerking met fabrieken en bedrijven die grote hoeveelheden plastic afval produceren. Met de aankoop van een product van SMALLrevolution Mabel draag jij dus een steentje bij aan een milieuvriendelijkere wereld en meer bewustzijn in het recyclen van afval.

Productie van Mabel

Mabel tafels zijn een uniek product dat ontstaat uit plastic afval. SMALLrevolution heeft vervolgens het plastic afval met open armen omhelst en gebruikt plastic voor de productie van haar meubels en vazen. De 3 belangrijkste punten voor SMALLrevolution zijn dat 1. het product circulair is. Dat wil zeggen dat het het product van 100% gerecycled afval gemaakt is en dat het product tot wl 6 keer opnieuw gerecycled kan worden; 2. dat de productie van alle producten van SMALLrevolution in Denemarken plaats vindt; en 3. dat de producten van transparant materiaal gemaakt zijn. Dat houd in dat SMALLrevolution altijd weet waar het plastic afval vandaan komt, zij weten het type plastic, de chemische samenstelling en de capaciteit van het soort plastic.

Van plastic afval naar design meubel

SMALLrevolution werkt met wat voor anderen afval is. Plastic afval. En produceert alles locaal in Denemarken. Bijvoorbeeld wordt een kleur Mabel gemaakt van oude vissersnetten die op het strand in het westen van Denemarken gevonden worden. Of een andere kleur komt van plastic buizen die voor constructie gebruikt worden. Weer een andere kleur wordt gemaakt van 100% gerecycled verpakkingen van haarproducten. SMALLrevolution werkt ook samen met een bedrijf en recycled oude zonnebrandcreme tubes. Ook een leuke: een samenwerking met het voetbalstadion om plastic afval uit het stadion te verwerken in Mabels,  Annies, bijzettafels, enzovoort.

Uniek Design uit Denemarken

Nu heb je alle sgeleerd over het productieproces van SMALLrevolution Mabel. Het leuke is dus ook dat je telkens weer unieke kleurcombinaties tegen komt. Geen batch Mabels of Annies of Wangaris of Donna’s is hetzelfde. Bij elk product zie je kleurverschillen, de een wat donkerder, de ander wat lichter. En met zo een prachtig verhaal achter het merk kun je dubbel genieten van je nieuwe aanwinst in huis of voor de tuin. Wij wensen je in ieder geval heel veel jaren plezier van je Mabel of je Annie of je Donna of je Wangari of je Sigrid van SMALLrevolution.

100% gerecycled plastic

100% gerecycled afval! Dat krijg je als kiest voor een product van SMALLrevolution. Een stap naar een betere wereld, naar een schonere wereld en een stap naar een design item voor je interieur om van te houden. En wie weet, misschien komt jou Mabel of Sigrid wel van de westkust in Denemarken of je Donna of Annie komt misschien wel uit het voetbalstadion in Denemarken.

Circulaire productie, 100% gerecycled plastic afval en 100% fantastisch design object voor jou. Wij zijn fan! Jij ook?