Broste Copenhagen: Deense Design voor een Sfeervolle Leefruimte

Ontdek een wereld voldesign, waar simpele vormen, natuurlijke materialen en functionaliteit een grote rol spelen.

Het Deense merk Broste Copenhagen is sinds 1955 toonaangevend op het gebied van design, waar vorm en functionaliteit samen horen als dag en nacht.

Lees hieronder met ons mee en leer alles over de producten, productieprocessen, duurzaamheid. Ook nemen wij je mee in spannende interieurtips voor jou persoonlijke leefruimte.

Tykky
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Anna GogomanAnna Gogoman
09:55 26 Feb 24
I have ordered from this store many times and have been very satisfied every time. Fast delivery, good quality and nicely packaged. It is a nice and varying range and I always find something when I am looking for a special birthday, Christmas or moving gift... but luckily I also always succeed for myself 🤩
Elena TElena T
20:13 11 Feb 24
I've ordered many times from Tykky and the items have always arrived quickly. I love that the offerings change all the time with new items constantly coming in. The photos on instagram are always inspirational.
Florian AnFlorian An
08:24 10 Feb 24
Beautiful Scandinavia decoration. Special products outside the mainstream. Also packaged very nicely and delivered quickly.
Tilman AnsorgeTilman Ansorge
18:35 09 Feb 24
Everything perfect, from the products to the delivery. Nice selection and presentation of products.Transparent and professional, as it should be.Gladly again.
Helen YuHelen Yu
11:19 09 Feb 24
I ordered a few times from this store.I like it, not only their products are high quality and beautiful, but also the packagings: it shows respect and love, which brings me good mood!
js_loader

Ontdek Tijdloze Stijl met Broste Copenhagen: Een Deense parel

Plaats maken voor Scandinavisch design; Broste Copenhagen staat voor tijdloze elegantie en innovatief vakmanschap. Het merk zit diep verankerd in de geschiedenis van Deens design en heeft in de loop der jaren een nicht voor zichzelf gecreëerd waar traditie en tegenwoordig design hand in hand gaan.
Ga je mee op ontdekkingstocht door de wereld van Broste Copenhagen? Wij nemen je mee in het ontdekken van hun buitengewone producten zoals kussenhoezen, kaarsen, vazen, meubels, en meer. Wij kijken samen naar hun inzet omtrent het thema duurzaamheid en gaan dieper in op tips en trends rond interieur styling.

Broste Copenhagen: Een Symfonie van Deens Design

1.     Geschiedenis en vakmanschap:

 • Sinds 1955 is Broste Copenhagen een begrip in de Deense design wereld. Hier worden traditioneel vakmanschap en moderne sensibiliteit met elkaar verwoven.
 • In elk product van het merk komt de duidelijke toewijding en de hoge eisen aan kwaliteit terug. De basis wordt altijd gevormd vanuit de basis principes van noords design.

2.     De producten

 • Broste Copenhagen heeft een breed assortiment producten, van meubels naar tafelgerei, van woontextiel naar verlichting.
 • Elk product staat in harnonieuze balans tussen vorm en functie die de toewijding van het merk laten zien dat elke dag in het alledaagse leven verrijkt.

3.     Interieur Tip:

 • Ga voor de ‘hygge’ levensstijl: Broste Copenhagen belichaamt het Deense concept van ‘hyggy’ – een warme en knusse sfeer. Verbind zacht textiel, warm licht, en natuurlijke materialen voor een gevoel van rust en comfort.
 • Mix en Match: Experimenteer door verschillende textielen en materialen met elkaar te combineren. Zo creëer je een optisch aansprekend en eclectisch interieur. Broste Copenhagens producten passen zich naadloos aan aan deze creatieve combinaties.

Duurzaamheid bij Broste Copenhagen: Een Groene Belofte

1.     Milieuvriendelijke materialen:

 • Duurzame materialen en verantwoorde herkomst staan hoog in het vaandel bij het merk om de impact op het milieu zo minimaal mogelijk te houden.
 • Ontdek de meubel collectie en de woonaccessoires van het merk die gemaakt zijn van ge-recyclede en ge-upcyclede materialen. Hiermee dragen zij bij aan een circulaire economie.

2.     Ethische Productieprocessen

 • Bij Broste Copenhagen worden faire en ethische productieprocessen groot geschreven. Zij zorgen ervoor dat elke vakman, die bij het proces betrokken is, met respect en eerlijk wordt behandeld.
 • Door zich streng aan de ethische regels te houden, bepaald het merk een norm voor duurzame productie in de wereld van design.

3.     Leidraad van no waste:

 • In alle projecten van het merk is de leidraad ‘no waste’. Ze zijn constant bezig om het productieprocessen te optimaliseren en daarmee de milieuvoetafdruk te minimaliseren.
 • Verpakkingen en verpakkingsmateriaal worden zo ontworpen dat afval geminimaliseerd kan worden. Alles staat dus in het teken van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

De Kunst van de collectie van Broste Copenhagen

1.     Nordic Simplicity:

 • De ontwerpen van Broste Copenhagen stralen Scandinavische simpelheid uit. De ontwerpen teken zich uit door strakke vormen, kalme kleurtinten en met focus op functionaliteit.
 • De toewijding van het merk aan deze simpelheid laten toe dat de producten zich naadloos aanpassen aan elke interieurstijl.

2.     Elegente Tafelgerei:

 • Met Broste Copenhagen wordt elk eetmoment een moment van luxe en stijl. Elk product, van servies tot drinkglas, is als het ware een kunstobject.
 • Ontdek de tijdloze stijl van de keramische producten; hier verenigd zich vorm en functie in perfecte harmonie.

3.     Sfeervolle Verlichting:

 • Verlicht je thuis met de sfeervolle verlichting van Broste Copenhagen. Van tafellampen naar plafond- en wandlampen; bij het Deense merk vind je voor ieder wat wils.
 • Ontdek ook statement pieces die niet alleen als verlichting fungeren maar ook een middelpunt in je interieur plan vormen.

4.     Meubels voor elke stijl:

 • Of je nou een gezellige studio inricht of een riant woonhuis, bij Broste Copenhagen vind je meubels en accessoires voor elke stijl en elke ruimte.
 • Van elegante banken tot minimalistische salontafels, alle meubelstukken en accessoires zijn zorgvuldig ontworpen om esthetiek en comfort samen te brengen.

Het Broste Gevoel: Geef Deens Design een Thuis

Met Broste Copenhagen maak je plaats voor tijdloos design en maak je deel uit van de lange historie van Deens vakmanschap. We hebben samen gekeken naar de inzet van het merk in duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, ethische productieprocessen. Wij hebben gekeken naar hoe artistieke uiting voert naar een belevenis in je eigen leefruimte die het alledaagse overschrijdt.

Dompel jezelf onder in de wereld van Broste Copenhagen en baad je in de allure van Deens design – waar traditie en innovatie samenkomen en waar elk product en eigen verhaal vertelt over vakmanschap, ambacht en creativiteit. Geniet van een stijlvol en elegant interieur met de tijdloze en stijlvolle designs van Broste Copenhagen.

“Design is not just about making things beautiful; it’s also about making things work beautifully.” – Arne Jacobsen