Posters van Fine Little Day

Ben jij op zoek naar de nieuwste posters van Fine Little Day? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan prachtige posters van dit populaire merk. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijke illustratie, een inspirerende tekening of een rustgevend landschap, bij ons vind je het allemaal.

Klantenreviews

Tykky
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Anna GogomanAnna Gogoman
09:55 26 Feb 24
I have ordered from this store many times and have been very satisfied every time. Fast delivery, good quality and nicely packaged. It is a nice and varying range and I always find something when I am looking for a special birthday, Christmas or moving gift... but luckily I also always succeed for myself 🤩
Elena TElena T
20:13 11 Feb 24
I've ordered many times from Tykky and the items have always arrived quickly. I love that the offerings change all the time with new items constantly coming in. The photos on instagram are always inspirational.
Florian AnFlorian An
08:24 10 Feb 24
Beautiful Scandinavia decoration. Special products outside the mainstream. Also packaged very nicely and delivered quickly.
Tilman AnsorgeTilman Ansorge
18:35 09 Feb 24
Everything perfect, from the products to the delivery. Nice selection and presentation of products.Transparent and professional, as it should be.Gladly again.
Helen YuHelen Yu
11:19 09 Feb 24
I ordered a few times from this store.I like it, not only their products are high quality and beautiful, but also the packagings: it shows respect and love, which brings me good mood!
js_loader

Fine Little Day Posters: Je interieur upgraden met Zweedse elegantie

Introductie

Welkom in de wereld van Fine Little Day, een Zweeds design merk dat kunst en design samen brengt in de vorm van prachtige posters. Het merk staat bekend om kwaliteit en kreativiteit gepaard met een vleugje Scandinavische charme hoog in het vaandel te hebben staan. Zo voegen de posters van Fine Little Day zich moeiteloos in je interieur en transformeren elke ruimte door een toefje elegantie aan je thuis toe te voegen.

In deze uitvoerige guide gaan wij op ontdekkingstocht naar de essentie van Fine Little Day. Wij dompelen ons onder in hun  poster collectie en gaan we aan de slag met interieur en styling tips om jou te helpen je thuis in een harmonieus geheel te transformeren.

Fine Little Day: een kort overzicht

Het bedrijf Fine Little Day werd in 2007 door Elisabeth Dunker opgericht en heeft zich sindsdien gevestigd als een toonaangevend Zweeds design merk. De folosofie van Fine Little Day draait om de kleine dingen. Dat wil zeggen dat voor hun ontwerpen en posters het geloof in het spotlicht staat dat ook of vooral de kleine dingen in het leven aandacht verdient hebben. Zo verenigd het merk eenvoud, natuur en authenticiteit.

Wie zich dus op een zoektocht bevindt naar een elegant en verfijnd interieur zal bij Fine Little Day vinden wat hij zoekt. Want bij Fine Little Day staat duurzaam en tijdloos design hoog in het vaandel.

De Poster Collectie

De posters van Fine Little Day geven de kracht weer van het merk en de inzet om schoonheid via de posters in het alledaagse leven te brengen.

Elke poster is met veel liefde tot detail ontworpen. Elke poster is een kunstwerk op zich en vertelt een eigen verhaal.

Van speelse illustraties naar abstracte expressie, bij Fine Little Day vindt ieder wat wils.

Hieronder zullen wij een aantal posters van Fine Little Day extra in het zonnetje zetten:

1.    Op de natuur geïnspireerde Designs

 

 • Voor de poster ontwerpen haalt Fine Little Day inspiratie uit het waanzinnige Zweedse landschap dat bekend staat om prachtige bossen, duizenden meren en ruwe rotsen.
 • Tekeningen van botanische motieven, wijde bossen en wilde dieren creëeren een verbinding met de natuur.

2.    Simpele schoonheid

 

 • Omhels de eenvoud van Scandinavisch design. Veel posters van Fine Little Day spelen met de simpele esthetiek waardoor zo veel mogelijk is in elk interieur.

3.    Dartele verbeelding

 • Sommige posters zijn dan weer speels en bevorderen de fanatasie. Hierdoor zijn deze posters de perfecte toevoeging aan de kinderkamer of een kreatieve ruimte.

4.    Grote samenwerkingen

 • Fine Little Day werkt naast het ontwerpen van eigen posters ook samen met getalenteerde kunstenaars. De collectie posters bevat dus ook unieke en gelimiteerde edities, echte verzamel items.

Interieur Tips: Maximaal gebruik maken van de posters van Fine Little Day

Naast het uitkiezen van de perfecte poster for jou ruimte, willen we je hier een paar interieur tips mee geven om je de sfeer in je huis te versterken:

1.    Strategische plaatsing

 • Zoek centrale punten in je huis en plaats daar strategisch je poster om extra aandacht naar die hoek te trekken.
 • Bedenk bij het plaatsen van de poster ook lichtinval; je wil dat je poster goed zichtbaar is en in het juiste licht hangt.

2.    Mix en Match

 • Experimenteer met het combineren van verschillende posters om een eclectische art wall te vormen die een visueel verhaal vertelt.
 • Speel met verschillende maten en kleuren lijsten om de visuele aandacht te versterken.

3.    Complementerende kleurenschema’s

 • De posters van Fine Little Day bestaan vaak uit kleurenschema’s die geïnspireerd zijn op de Scandiavische natuur. Bedenk goed wat de kleuren van de kamer zijn of worden en kies posters uit die de kleuren van je kamer complementeren of juist een overwogen contrast vormen.
 • Gebruik posters om een subtiel toefje kleur toe te voegen aan rustige en kalme ruimtes.

4.    Lijst keuze

 • Voor een optimale esthetiek in je interieur is de lijst van groot belang. Ga voor lijsten die bij je stijl passen; simpel en strak voor de moderne look of rustiek en vintage voor de shabby look.
 • Experimenteer ook met lijsten qua vorm, kleur, materiaal en maat voor een gecureerde stijl.

5.    Creëer een thema

 • Ga  voor een thematische aanpak door posters te kiezen die passen bij een door jou bepaalde stijl of concept.
 • Of je nou voor een botanische stijl gaat, of een collectie van abstracte kunst prints, door een coherent thema toe te passen, creëer je een harmonieuze sfeer in je ruimte.

6.    Trendy statement

 • Gebruik de Fine Little Day posters als een design statement in je ruimte.
 • Ga voor een grote poster als eye-catcher boven je bed, of de bank, of je mantel als middelpunt.

7.    Houd rekening met je meubels

 • Maak een geheel van de posters samen met je bestaande meubels. Zorg ervoor dat de stijl en kleurenschema één wordt tussen posters en meubels.
 • Een uitgewogen balans is het geheim – voorkom overvolle muren door te veel posters op te hangen. Dit geldt vooral voor kleine ruimtes.

8.    Persoonlijke stijl uiten

 • Jouw thuis moet je eigen persoonlijke stijl weergeven. Ga voor posters van Fine Little Day die bij je eigen stijl en smaak passen.
 • Ga voor een mix van persoonlijke artefacten en aandenken om een sfeer te creëeren die uniek is en je persoonlijke stijl weerspiegelt.
 • Een tip voor extra persoonlijkheid en knusheid in je stijl: combineer de posters met de geweldige kussenhoezen van Fine Little Day.

Fine Little Day en Duurzaam Wonen

Naast de esthetische aanpak van Fine Little Day, ontwerpen zij uiteraard ook rond het thema duurzaamheid. Het Zweedse merk werkt met milieuvriendelijke materialen en productie proicessen. Allemaal in het teken van de groeiende navraag voor bewust consumentisme.

Voor een poster van Fine Little Day gaan betekent dus naast een verfijnd interieur ook dat jij je steentje bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Conclusie

De Fine Little Day posters zijn meer dan alleen decoratieve stukken – het zijn uitdrukkingen van kunst die de sfeer van je interieur verfijnen.

Of je nou volledig geïnspireerd raakt door de posters design die op het Scandinavische landschap gebaseerd zijn of de speelse en fantasierijke illustraties, Fine Little Day heeft een poster voor elke smaak.

Als je de bovengenoemde styling tips aanpast op je eigen interieur, zal je woonruimte een boost aan expressie en verfijndheid ervaren. Je hebt dan een harmonieus en optisch fascinerend geheel geschaffen in je ruimte.

Duik in de collectie en ga aan de slag met je kreativiteit. Samen met de posters van Fine Little Day transformeer je je huis tot een oase van Zweedse elegantie.

Wil je nog meer weten over Fine Little Day of over alle producten van hen? Neem dan eens een kijkje in dit Lookbook over Fine Little Day dat wij gemaakt hebben. Veel kijkplezier!