SMALLrevolution

SMALLrevolution heeft een speciale methode ontwikkeld voor hergebruiken van plastic: SMALLupcycle. Dat wil zeggen dat de producten uit 100% recycled en recyclebaar plastic afval bestaan. SMALLupcycle draagt bij om verbranding en CO2 emissies te verlagen. De producten van SMALLrevolution zijn duurzaam en kunnen steeds weer opnieuw in nieuwe waardevolle producten omgewandeld worden. En ze kunnen binnen zowel als buiten gebruikt worden.

Je mag dus hardop zeggen dat SMALLrevolution plastic afval nieuw leven inblaast. Zo wordt afval verminderd en daarmee ook de CO2 emissies.

Duurzaam design van SMALLrevolution volgt een simpele methode. Eerst wordt het plastic afval wordt gesorteerd. SMALLrevolution werkt met plastic genaamd poly-ethyleen. Dat is het meest voorkomende type plastic. Daarna worden de kleuren gekozen voor de verschillende designs. Alle producten worden in Denemarken geproduceerd in samenwerking met de grootste plastic leveranciers in DK. En wel zo handig want dit materiaal is perfect voor meubels voor binnen en buiten.

 

Elk product is uniek

Door de speciale productie wordt elk product uniek kwa kleuren en patroon. Er worden geen extra kleuren aan de producten toe gevoegd. De grondstof en het proces achter elk product is absoluut transparant. Wordt een Mabel kruk van blauwe dopjes van waterflessen gemaakt wordt ook de kruk blauw. Het is zo makkelijk als het klinkt.

Door dit mooie succes verhaal achter SMALLrevolution te delen wordt iedereen eraan herinnerd dat duurzaam design voor binnen en buiten de toekomst is! En nog eens prachtig ook!

Voor meer informatie over de Mabel krukken kijk hier: SMALLrevolution Mabel kruk.

Heb je vragen over een product van dit merk? Neem dan hier contact met ons op.

smallrevolution dk logo